Vuoden 2023 viimeisessä Hankkija-jäsenarvonnassa palkintona Supreme Horse Care-tuotepaketti

SHKL järjestää yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Hankkija Oy:n kanssa arvontoja jäsenille. Osallistuminen on helppoa!

Vuoden viidennessä arvonnassa arvottiin lämmitettävä juomakuppi. Arpaonnen suosikki oli tällä kertaa Pasi M. Helsingistä, onnittelut! Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Aktivoi omat jäsentunnuksesi, voit voittaa Supreme Horse Care-tuotepaketin

Kuluvan vuoden kuudennessa ja viimeisessä jäsenarvonnassa palkintona on Supreme Horse Care-tuotepaketti.

LUE LISÄÄ

Mitä lahjaksi hevosenomistajaystävälle?

Miten olisi lahja, josta on iloa koko vuoden ajan?

SHKL:n jäsenyyden voit ostaa myös lahjaksi. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan, joten parhaan hyödyn siitä saa kun jäsenyys alkaa heti vuodenvaihteesta.

Vuonna 2024 jäsenmaksu on 48 €

Jäsen saa käyttöönsä jäsenedut koko vuoden ajaksi, muun muassa neljästi vuodessa ilmestyvän Hevosenomistaja-jäsenlehden!

Näin ostat uuden lahjajäsenyyden:

  • Ota yhteyttä SHKL:n toimistolle toimisto@shkl.net tai puhelimitse 03-734 2281 (arkisin 9-15)
  • Kerro tulevan jäsenen jäsentiedot eli nimi, postiosoite, sähköpostiosoite sekä omistetun tai osaomistetun hevosen nimi. Jos lahjan saaja on alaikäinen, tarvitaan huoltajan suostumus. Jäsenmaksun maksamista varten tarvitsemme myös lahjan antajan sähköpostiosoitteen ja nimen.
  • Tarkistamme toimistolla jäsenen tiedot ja liittymiskelpoisuuden. Este liittymiselle voi olla esimerkiksi aiemmat hoitamatta jääneet velvoitteet yhdistystä kohtaan.
  • Saat jäsenmaksun (48 €) maksuohjeet toimistolta. Käytä maksaessasi annettua viitenumeroa!
  • Kun olet toimittanut maksusta kuitin tai näemme maksun kirjautuneen tilillemme, saat tulostettavan kortin, jonka voit antaa ystävälle jouluna. Jäsenkortti postitetaan jäsenelle myöhemmin. Samassa lomakkeessa on myös lasku, mutta sitä ei tietenkään tarvitse enää uudelleen maksaa.
  • Jäsenyys alkaa 1.1.2024 ja on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jäsenyys jatkuu automaattisesti, ellei jäsen itse ilmoita erosta.

Jos lahjan saaja on jo jäsen:

  • Ota yhteyttä SHKL:n toimistolle ja kerro kenen puolesta haluat maksaa tulevan vuoden jäsenmaksun
  • Saat maksuohjeet toimistolta. Käytä annettua viitenumeroa, jotta maksu kirjautuu oikein!
  • Saat sähköpostiisi tulostettavan kortin, jonka voit antaa ystävälle jouluna.
  • Jäsenkortti tulee jäsenelle postissa vuodenvaihteen tienoilla. Samassa lomakkeessa on myös lasku, mutta laskua ei tietenkään enää tarvitse maksaa.