SHKL:n kevätkokous 3.6.2021

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n kevätkokous pidetään to 3.6.2021 Jokimaan raviradalla SHKL:n toimistossa klo 17. Koska koronaepidemian takia kokoontumisia on alueella rajoitettu kuuteen henkilöön, on virallisten kokousedustajien mahdollista osallistua kokoukseen Teams-etäyhteydellä. Varmistaaksemme kokouksen teknisen sujuvuuden, edellytetään ennakkoilmoittautumista sähköpostilla toimisto@shkl.net ti 1.6. klo 15 mennessä. He, jotka ovat ilmoittautuneet määräaikaan mennessä, voivat osallistua kokoukseen. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kokouslinkki ja kokousmateriaali lähetetään ilmoittautuneille. Tervetuloa!

Hallitus

Racing amatööriohjastajien SM-liigan pistetilanne päivitetty

Ohessa pistetilanne laskettuna Jyväskylän 16.5. osalähdön jälkeen.

Pistelaskun johtopaikalle on kiilannut Simo Pöllänen (82 p). Toisella sijalla 71 pisteellään on Jani Suonperä ja kärkeä lähestyy hallitseva mestari Janne Räisänen 62 pisteellä – Jannella tosin finaalipaikka on varma jo viime vuoden kultamitalin turvin.

Pistelaskussa ovat mukana vain C-lisenssin omaavat, mutta lähtöjä voi heinäkuun loppuun saakka ajaa myös J- ja E-lisensseillä, mikäli ehdot täyttyvät. Tutustu sääntöihin ja ilmoittaudu mukaan!

LUE LISÄÄ

Racing Amatööriohjastajien SM-liigan pistetilanne

Ohessa pistetilanne laskettuna Rovaniemen 9.5. osalähtöjen jälkeen. Lähdöt ovat olleet erittäin suosittuja ja sarja on jaettu kahdeksi lähdöksi sekä Kaustisella 25.4. että Rovaniemellä 9.5.

Pistetilanteen selvässä johdossa 71 pisteellään on Jani Suonperä. Toisena on Keijo Hakala (42 p.) ja jaetulla kolmannella sijalla Teemu Keskitalo sekä Simo Pöllänen, molemmilla 37 pistettä. Finaaleihin pääsee runkosarjan 11 parasta sekä viime vuoden mestari eli Janne Räisänen.

Mukaan pääsee myös kesken kauden: Lisätietoa kilpailusta

LUE LISÄÄ