Internethuutokaupan jouluspesiaali saatiin päätökseen

Internethuutokaupan jouluspesiaali käytiin 19.-28. joulukuuta 2017. Huudettavana oli 17 hevosta, joista kuusi oli Raviliiga 2014:n hevosia. Tässä hinnat ja ostajat liigahevosten osalta:

  • Real Red 16.500 €, Pertti Uusitalo, Paimio
  • Reason To Believe 11.600 €, Reason To Believen jatkokimppa
  • R.R. Nykäisy 7.200 €, R.R. Nykäisyn jatkokimppa
  • Piskon Merkki  6.000 €, Satu Juurinen, Vihti
  • Wallesmanni 2.700 €, Heli Mäntylä, Evijärvi
  • Despina 2.600 € : Jarmo Ripatti, Luxx Breeding Oy, Kuopio

Liigahevosista tähän mennessä parhaiten menestynyt on tamma Real Red, joka on kerännyt 27 kilpailussaan yhdeksän voittoa ja yli 30 tuhannen euron voittosumman. Despina myytiin siitoskäyttöön, koska sen kilpailuoikeus oli pysyvästi peruttu rasituskeuhkoverenvuodon vuoksi.

Seuraavan internethuutokaupan ajankohta on 6.2.2018 ja kohteita voi ilmoittaa 2.2. saakka. Huudettavaksi voi ilmoittaa hevosia, hevostarvikkeita, kuljetuskalustoa tai vaikkapa astutusoikeuksia. Ehdot ja ilmoittautumiset osoitteessa https://www.hevoshuutokaupat.fi 

Alueyhdistyksissä tapahtuu vuodenvaihteessa

SHKL:n alueyhdistyksissä tapahtuu myös vuodenvaihteessa! Paikalliset hevosenomistajayhdistykset ovat mukana järjestämässä koulutustilaisuuksia Teivossa sekä Vermossa. Muistathan myös Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry:n riimujen hakuajan päättyvän 29.12.2017. Lue tarkemmat ehdot täältä.

LUE LISÄÄ

On aika ilmoittaa vuonna -16 syntyneet lämminveriset Hevosenomistajapokaaliin!

Ensimmäinen maksuerä on suuruudeltaan vain 20 € ja sen eräpäivä on 31.12.2017. Seuraavat maksut erääntyvät 28.2.2018 (40 €) ja 15.5.2018 (100 €). Kaikki kolme erää voi maksa nyt myös kerralla ensimmäisen erän yhteydessä. Alennettu summa on tällöin 140 € ja eräpäivä 31.12.2017. Kaikki kerätyt osallistumismaksut maksetaan kilpailun palkintoina!

Vuonna 2016 syntyneiden lämminveristen omistajia on lähestytty myös kirjeitse, mutta ellet ole saanut postia, tutustu kilpailun sääntöihin ja maksuohjeisiin täältä. 

Amatööriohjastaja! Kiinnostaako ohjastustehtävä Prix d’Amerique-viikonloppuna?

Prix d’Amerique -viikonloppuna järjestetään Vincennesin raviradalla Pariisissa kansainvälinen amatööriohjastajien lähtö. Kilpailuun valitaan edustajat 16 eri Euroopan raviunionin jäsenmaasta, ja Hippos hakee yhteistyössä SHKL:n kanssa suomalaisedustajaa. Matka on osallistujalle kokonaan omakustanteinen, mutta todella hieno tilaisuus päästä ajamaan Ranskan pääradalla vuoden merkittävimpänä viikonloppuna.

Lue lisätietoja täältä.

Valittavalla edustajalla tulee olla harrastajalisenssi. Osallistuja ja varaedustaja valitaan ilmoittautuneiden joukosta yhdessä Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton kanssa.

(Artikkelia päivitetty 28.12.2017)

SHKL ry toivottaa hyvää joulua!

Vuosi lähestyy loppuaan ja on aika kiittää jäsenistöä ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta, sekä toivottaa antoisaa vuodenvaihteen aikaa.

Keskusliiton toimisto palvelee perjantaina 22.12.2017 kello 13 saakka. Toimisto on avoinna joulun välipäivinä keskiviikosta perjantaihin 27.-29.12. klo 9-15 välisenä aikana. Toimisto tarjoaa SHKL:n jäsenilleen tuttuun tapaan kakkukahvit Jokimaan T76-raveissa 30.12. Tervetuloa!

Internethuutokauppa on lähtenyt vilkkaasti käyntiin ja kauppaa voi tehdä 28.12. klo 21 saakka osoitteessa https://auction.hevoshuutokaupat.fi/.

Internethuutokauppa on avattu, huutoaikaa 28.12.2017 saakka!

Internethuutokaupan jouluspesiaali on avattu! Huutoaikaa on 28.12.2017 kello 21 saakka. Myytävänä on kilpahevosia, varsoja sekä siitostammoja. Starttihevosta etsivälle valikoimassa on ikäluokkakilpailuissa jo menestyneitä kilpahevosia!

Huutokauppa käydään osoitteessa https://auction.hevoshuutokaupat.fi/ Tutustu kohteisiin ja rekisteröidy huutajaksi!

Huutokaupassa myydään muiden kohteiden ohella myös Raviliiga2014 hevoset. Lue tiedote Raviliigahevosten myynnistä klikkaamalla tästä.

Ulho jakaa koelähtöloimia ja glögiä 20.12.2017

Uudenmaan Hevosenomistajat ULHO ry:n perinteinen glögitarjoilu Vermon ravien yhteydessä ke 20. joulukuuta. Palkintoloimeen ovat oikeutettuja kaikki lämmin- ja kylmäveriset hevoset, ikään katsomatta, jotka ovat suorittaneet ensi kerran hyväksytyn koelähdön vuonna 2017 ja joiden omistaja on SHKL:n jäsen Uudenmaan alueella. Loimia jaetaan klo 17.30-19.30 välisenä aikana totohallin varikon puoleisessa päädyssä. Tervetuloa!

 

Muutoksia SHKL:n hallitukseen! SHKL:n syyskokous pidettiin Teivossa 9.12.

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry: sääntömääräinen syyskokous pidettiin Tampereella lauantaina 9. joulukuuta 2017.

Kokouksessa valittiin hallituksen kokoonpano seuraavaksi 3-vuotiskaudeksi (2018-2020). Erovuorossa olivat kolmen alueyhdistyksen edustajat. ULHO:sta jatkaa hallituksessa Birgitta Mangström (varajäsen Eeva Liuksia) ja OLHY:sta Minna Kuusisto (varajäsen Heini Iinatti). Hämeen edustajaksi hallitukseen valittiin Sami Tomperi (varalla Jouko Virtala).

Pohjois-Karjalan Lauri Hyvönen oli jättänyt eroanomuksensa kesken kauden ja hänen tilalleen valittiin vuodelle 2018 Anne Taimela. Näin seuraavassa Keskusliiton hallituskokoonpanossa on jopa kuusi naista! Pohjanmaan alueelta ei oltu saatu kirjallista ehdotusta hallituksen edustajaksi, eikä virallisia kokousedustajia ollut paikalla. Kokous päätti jättää hallituspaikan auki. Pohjanmaalla on mahdollisuus valita edustaja hallitukseen seuraavassa kevätkokouksessa.

Muita keskustelua herättäneitä asioita olivat esimerkiksi hevospassiuudistuksen mukanaan tuoma ravureiden ennätysten puuttuminen passeista sekä ajoluvan uusimisen hankaluus. Uusinta koetaan hankalaksi, koska nykyisellään tarkastuksen voi tehdä koko maassa vain kolme nimettyä lääkäriä. Hallituksen haluttiin käsittelevän myös opetuslähtö- ja Nuoret radalle-järjestelmän uudistusta sekä ns. Hippos-sarjojen sarjamäärityksiä.

Mitkä ovat mielestäsi tärkeimpiä hevosen hyvinvointiin liittyviä aiheita?

Vuoden 2018 toiminnan teema on hevosen ja hevosenomistajan hyvinvointi. Teemaan liittyen suunnitteilla on mm. eläinlääkärin luentokiertue sekä muuta aiheeseen liittyvää materiaalia jäsentemme sekä heidän hevostensa hyväksi. Nyt jäsenistöllä on mahdollisuus vaikuttaa teemavuoden ohjelmaan ja käsiteltäviin aiheisiin.LUE LISÄÄ

Hevosenomistajaravit Jyväskylässä to 7.12.2017

Keski-Suomen Hevosenomistajat ry:n omistajaravit Killerillä 7.12.2017 klo 18.

Jäsenille ja raveissa jäseneksi liittyville tarjoamme buffet-ruokailun ravintola Pegasuksessa. Ruokaliput Pegasus-rakennuksen alakerrassa olevasta omistajaliiton pisteestä.

Paikalla olevilla jäsenillä mahdollisuus osallistua arvontaan, josta voi voittaa osuuden JYP raviliigavarsa Julianne De Weluvesta. Arvontalipukkeet KSHO:n pisteestä.

Jaamme tänäkin vuonna riimut jäsentemme ensi kertaa koelähdön hyväksytysti suorittaneille hevosille. Voit ilmoittaa hevosesi tiedot (nimi ja riimujen koko) omistajaraveissa tai sähköpostilla palaute@kshevosenomistajat.net. Riimut jaetaan kevään vuosikokouksessa.

Tervetuloa mukaan omistajaraveihin!