Helmikuun jäsenarvonnan voittaja on arvottu, maaliskuussa arvonnassa lippuja Hevoset 2017-messuille

Black Horse Classic+-rehuarvonnan voittaja

Biofarm Oy on SHKL:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Osana tämänvuotista yhteistyösopimusta Biofarm on lahjoittanut SHKL ry:lle Black Horse Classic+ -rehulavoja.

Niistä kaksi arvotaan Biofarm Cup-finalistien kesken (suomenhevosten ja lämminveristen finalisteille omansa), ja muut kaikille hevosenomistajayhdistysten jäsenille avoimissa arvonnoissa vuoden 2017 aikana.

Ensimmäisessä, helmikuussa järjestetyssä BH Classic+-rehulava-arvonnassa onni suosi Kalevia Riihimäeltä. Olemme toimittaneet tiedon voitosta sähköpostitse ja Biofarm Oy ottaa voittajaan yhteyttä palkinnon toimittamiseen liittyvissä asioissa. Onnittelut!

Aktivointi kannattaa – jäsenarvontoja pitkin vuotta

Kuluvan vuoden aikana arvotaan vielä lisää mm. rehulavoja. Varmista mukanaolosi aktivoimalla tunnuksesi ja pitämällä yhteystietosi rekisterissä ajan tasalla!

Aktivointi tarvitsee tehdä vain kerran, sen jälkeen olet mukana tämän tyyppisissä arvonnoissa, kunhan kuluvan vuoden jäsenmaksu on maksettu.

Maaliskuussa arvotaan Hevoset-messulippuja!

Osana yhteistyötä Hankkija Oy:n kanssa SHKL ry on saanut jäsenille jaettavaksi 50 päivälippua Hevoset 2017-messuille.

Osallistuaksesi lippujen arvontaan toimi näin:

  1. aktivoi omat jäsentunnuksesi os. www.shkl.net/aktivoi viimeistään su 26.3.
  2. ilmoittaudu mukaan hevosmessulipun arvontaan täyttämällä tämä lomake.

Huomaathan, että tämän vuoden jäsenmaksun on oltava maksettuna voidaksesi voittaa palkinnon.

SHKL ry esittäytyy messuilla osastolla A 20.

Osastolle tuleville apulaisille tarjoamme sisäänpääsyliput – tämä on oiva tilaisuus esimerkiksi ottaa osaa jäsenhankintakilpailuun! Lisätietoja ja ilmoittautumiset osastovuoroille aikataulutoiveineen sähköpostitse os. viivi.huuskonen@gmail.com